Avaintilaukset

Avaintilaukset

Maksullisten lisäavaimien tilaus tai lukituksen sarjoituksen uusiminen tehdään ottamalla yhteyttä isännöitsijätoimistoon, kun kyseessä ovat suojatut Abloy Sento ja Protec tai Ilog -avaimet. Abloy Exec -avaimen patenttisuoja on loppunut, mutta ainoastaan hyväksytyt avainliikkeet tekevät virallisia Exec-avainkopioita ja niiden tilaukset hoidetaan isännöitsijätoimiston kautta. Pihaporttien maksullisia kauko-ohjaimia voi tiedustella myös isännöitsijätoimistosta.

Avaintilaus tehdään aina kirjallisesti isännöitsijätoimistoon ja tilauksen voi tehdä ainoastaan huoneiston osakkeenomistaja/osakkeenomistajat.

Vuokralainen voi tilata lisäavaimia ainoastaan osakkeenomistajan kirjallisella valtakirjalla, jossa tulee olla myös osakkeenomistajan ilmoitus lisäavainten lukumäärästä. Valtakirja tulee toimittaa isännöitsijätoimistoon ennen tilauksen eteenpäin toimittamista. Avaintilaus vahvistetaan lukkoliikkeelle vasta valtakirjan saannin jälkeen.

Avaintilaus toimitetaan isännöitsijätoimistolta lukkoliikkeelle, joka käsittelee/tilaa avaimet Abloy Oy:ltä. Tilausaika on normaalisti noin 1-2 viikkoa pl. lisämaksullinen pikatilaus.

Abloy Classic- ja Abloy Ura -avaimia voi itse teettää lisää esimerkiksi lukkoliikkeessä.

 

Auktorisointi

Muutto-ohje

Asunto-osakeyhtiölaki