Yritys

Yritys

Isännöinti- ja tilipalvelu Tolvanen Oy, ISA on turkulainen, asiantuntevaa ja osaavaa kiinteistöisännöintiä sekä hallintoa tarjoava kasvusuuntautunut palveluyritys. Isännöintitoimintamme on käynnistynyt vuonna 1991. Uudistuneen Det Norske Veritaksen (DNV) suorittaman isännöintiyrityksen yritysauditoinnin (ISA) olemme läpäisseet yhtenä ensimmäisistä isännöitsijätoimistoista Turussa vuonna 2011 sekä uudelleen laatuauditoinnin vuosina 2014, 2017 ja 2020. Toimistomme on myös valittu Suomen parhaaksi auditoiduista isännöintiyrityksistä.

Isännöintitoimisto Tolvanen huolehtii kiinteistöstänne ammattitaidolla ja asiantuntemuksella. Toimistomme vetäjä/ISA-vastaava on ollut jo aiemmin ISA-henkilöauktorisoitu. Toimistomme isännöitsijät ovat suorittaneet isännöintialan korkeimman ammattikoulutuksen ja -tutkinnon eli johtavan ammatti-isännöitsijän AIT®-tutkinnon tai muun isännöintialan koulutuksen. Lisäksi asiakaspalvelussamme Teitä palvelee isännöinnin ammattitutkinnon suorittanut henkilö. Toimistomme isännöitsijät ja yritystoiminta ovat vastuuvakuutettuja auktorisoinnin edellyttämässä laajuudessa. Tarjoamme myös taloyhtiöllenne neuvottelutilamme käyttöönne maksutta esimerkiksi hallituksen kokouksiin tai urakoitsijatapaamisiin.

Isännöitävät kohteemme koostuvat rivitaloista aina suuriin arvo- ja liikekiinteistöihin. Vanhimmat hallinnoitavat kohteemme ovat rakennettu viime vuosisadan alkupuolella ja uusimmat kiinteistömme ovat 2000-luvun uudiskohteita.

Auktorisointi

Muutto-ohje

Asunto-osakeyhtiölaki