Asukkaat, kiinteistöt ja koronaepidemia

(päivitetty 27.12.2021)

Isännöinti

Isännöintitoimistonne asiakaspalvelupiste on rajoitetusti auki toistaiseksi koronatilanteen ja viranomaisvaatimusten vuoksi.

Mahdollisista toimistokäynneistä ja kiireellisistä tapaamisista on sovittava ennakkoon esim. puhelimitse asiakas- ja terveysturvallisuusvaatimusten vuoksi. Toimistokäynnillä pyydetään edelleen käyttämään hengityssuojainta ja käsidesiä.

Huom ! Toimiston postilaatikkoon voi jättää mm. asiakirjat tai muun materiaalin yhteystietoineen !

Toivomme ymmärrystä ja pahoittelemme mahdollista vaivaa asiakkaillemme.

Taloyhtiön toiminta

Taloyhtiön toiminta jatkuu ennallaan ja taloyhtiön kiinteistöhuolto toimii pääasiassa normaalisti. Kiinteistön siistijöille on esitetty pyyntö kiinnittää huomiota erityisesti suosituksen mukaiseen puhdistukseen kiinteistössä. Pyydämme kuitenkin kiinteistön asukkaita ja käyttäjiä  ottamaan huomioon myös kiinteistöhuoltoliikkeen oman ohjeistuksen esimerkiksi huoneistokäynneillä ja muissa asiakastapaamisissa.

 

Auktorisointi

Muutto-ohje

Asunto-osakeyhtiölaki