Yritys

Isännöinti- ja tilipalvelu Tolvanen Oy, ISA on turkulainen, asiantuntevaa ja osaavaa kiinteistöisännöintiä sekä hallintoa tarjoava kasvusuuntautunut palveluyritys. Isännöintitoimintamme on käynnistynyt vuonna 1991. Uudistuneen Det Norske Veritaksen (DNV)  suorittaman isännöintiyrityksen yritysauditoinnin (ISA) olemme läpäisseet yhtenä ensimmäisistä isännöitsijätoimistoista Turussa vuonna 2011 sekä uudelleen laatuauditoinnin vuosina 2014 ja 2017. Toimistomme on myös valittu Suomen parhaaksi vuonna 2014 auditoiduista isännöintiyrityksistä.

Isännöintitoimisto Tolvanen huolehtii kiinteistöstänne ammattitaidolla ja asiantuntemuksella. Toimistomme vetäjä/ISA-vastaava on ollut jo aiemmin ISA-henkilöauktorisoitu. Toimistomme isännöitsijät ovat suorittaneet isännöintialan korkeimman ammattikoulutuksen ja -tutkinnon eli johtavan ammatti-isännöitsijän AIT®-tutkinnon tai muun isännöintialan koulutuksen. Lisäksi asiakaspalvelussamme Teitä palvelee isännöinnin ammattitutkinnon suorittanut henkilö. Toimistomme isännöitsijät ja yritystoiminta ovat  vastuuvakuutettuja  auktorisoinnin edellyttämässä laajuudessa. Tarjoamme myös taloyhtiöllenne neuvottelutilamme käyttöönne maksutta esimerkiksi hallituksen kokouksiin tai urakoitsijatapaamisiin.

Isännöitävät kohteemme koostuvat rivitaloista aina suuriin arvo- ja liikekiinteistöihin. Vanhimmat hallinnoitavat kohteemme ovat rakennettu viime vuosisadan alkupuolella ja uusimmat kiinteistömme ovat 2000-luvun uudiskohteita.


Yhtiöllämme on vankkaa teknistä kokemusta ja osaamista

Tekninen hallinto-osaamisemme kattaa kiinteistöjen piha-alueiden uudistamisesta aina osallistumisesta vaativiin taloteknisiin peruskorjaushankkeisiin. Hallinnoimme kokemuksella ja luotettavasti niin vesi-, viemäri- tai sähköjohtojen tai kiinteistöjen perustusten uusimisen ja/tai korjaamisen.

Laaja, monipuolinen ja riippumaton osaamis- ja sopimusverkostomme on myös aina teidän taloyhtiönne käytössä kaikissa huolto-, korjaus- ja kunnossapitoasioissa. Lisäksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme, kilpailutettuja sopimushinta-alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Ennakoiva ote pitää kiinteistönne kunnossa ja takaa parhaiten kohteenne arvon säilymisen

Yhteyshenkilö:

Isännöitsijä Kimmo Tolvanen, tj.
VTM, johtavan ammatti-isänn. tutkinto AIT, ITS-TEK
p. (02)  2322 437
kimmo.tolvanen(a)isannointitolvanen.fi